رئیس جمهور با بیان اینکه گسترش چترحمایتی نسبت به خانوادههای نیازمند ضروری است، گفت: ناامیدی قابل تحمل نیست. همه باید برای تقویت امید به آینده تلاش کنند.
به گزارش عاشورا به نقل از خبرگزاری مهر، حجتالاسلام حسن روحانی شامگاه سهشنبه و همزمان با اولین روز ماه مبارک رمضان در دیدار صمیمی با مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، افطاری با ایتام و مددجویان تحت پوشش کمیته امداد را بسیار لذتبخش و متفاوتتر از سایر افطاریها توصیف کرد و گفت: اینکه در اولین روز ماه مبارک رمضان در جمع فرزندان عزیزمان در کمیته امداد و سازمان بهزیستی حضور پیدا میکنم باعث افتخار است.
رئیس جمهور با قدردانی از همه کسانی که در کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی مشغول خدمترسانی هستند، اظهار داشت: همه کسانی که در کشور مشغول خدمتگزاری هستند اجر و فعالیتشان ارزشمند است، اما آنانی که در کمیته امداد و سازمان بهزیستی مشغول خدمترسانی هستند خیر و برکت و اجر بیشتری میبرند و خدمات آنها بسیار باارزش است.
روحانی تصریح کرد: باید خدمترسانی در این دو مرکز به گونهای باشد که همه آنهایی که دچار آسیب اقتصادی و جسمی هستند، احساس کنند که پناه دارند و فلسفه تشکیل این دو مجموعه این است که کسی احساس بیپناهی نکند.
رئیس جمهور افزود: نباید فرزندان عزیز کشورمان احساس کنند که در جامعه بیپناه هستند، اگر چه پناهگاه اصلی خداوند متعال است اما شما مددکاران اجتماعی کار بزرگی در این زمینه برعهده دارید.
روحانی خاطر نشان کرد: براساس تعبیر قرآن مجید خدمت به افراد گرفتار و مستمند و دارای آسیب در پیشگاه خداوند متعال، عمل و رفتاری برای خدا محسوب میشود و این حتی فراتر از رفتار در راه خدا میباشد که کار بسیار عظیم و بزرگی به حساب میآید.
رئیس جمهور امیدواربودن به آینده را مورد تأکید قرار داد و گفت: اگر چه ممکن است در روند زندگی سختیها و دشواریهایی وجود داشته باشد اما ناامیدی قابل تحمل نیست و به معنای پایان زندگی محسوب میشود، لذا همه باید تلاش کنیم که فرزندان عزیز کشورمان بخصوص فرزندان عزیز تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی نسبت به آینده خود امیدوار باشند.
روحانی لزوم گسترش چترحمایتی نسبت به خانوادههایی که نیازمند هستند را مورد تأکید قرار داد و گفت: در شرایط کنونی ممکن است بسیاری از افرادی که قبلاً توانمند بودند نیاز به حمایت داشته باشند، لذا باید چترحمایتی نسبت به اینگونه خانوادهها گسترش یابد و هر مقدار که ضروری است و تشخیص داده میشود، بایستی این کار انجام شود و دولت آن را وظیفه خود میداند.
رئیس جمهور رصد دقیق و سیاستگذاری درست را در رسیدگی به خانوادههای مستمند مورد تأکید قرار داد و گفت: در شرایط فعلی همه افرادی که نیازمند به کمک هستند، نباید محروم از کمک باشند و در این زمینه بایستی برمبنایسیاستگذاری دقیق حرکت کرد.
روحانی با تأکید بر اینکه امروز مردم هم به کمیته امداد و هم به سازمان بهزیستی اعتماد کامل دارند، گفت: شفافسازی میتواند اعتماد مردم را نسبت به این دو مجموعه مهم هر چه بیشتر افزایش دهد و در این زمینه لازم است خدمات گسترده و متنوعی که انجام میدهید را به اطلاع مردم برسانید.
رئیس جمهور همچنین از سازمان بهزیستی و کمیته امداد خواست بهترین شیوه را در زمینه فرزندخواندگی در پیش بگیرند و گفت: باید اینگونه اقدامات اجتماعی و خیرجمعی به مردم و نهادهای مردمی و خیریههای فعال در این زمینه واگذار شود و بیتردید در چنین شرایطی امور بهتر اداره خواهد شد و دولت بایستی شرایط را تسهیل کند تا اینگونه فعالیتها از طریق مردم انجام شود.
روحانی در ادامه سخنان خود با اشاره به آمارهای ارائه شده از سوی رئیس سازمان بهزیستی در مورد تعداد نخبگان وتحصیلکردگان دانشگاهی در این مجموعه، گفت: این آمارها امیدوارکننده است و اینکه یکی از عزیزان نخبه تحت پوشش در سازمان بهزیستی در همین سازمان مسئولیت گرفته، بسیار امیدوارکننده است زیرا کسانی که رنج کشیدهاند، مشکلات را بهتر لمس میکنند.
رئیس جمهور خاطر نشان کرد: از اینکه اداره امور مربوط به کمیته امداد و بهزیستی و افراد تحت پوشش آنان به شکلی بوده که در سیل اخیر خسارت کمتری متحمل شدهاند، بسیار ارزشمند است و اینکه محل زندگی و کسب و کار آسیب دیدگان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در کمترین زمان ممکن برای اسکان آنان آماده خواهد شد، ارزشمندتر است.
روحانی در همین رابطه به اقدامات بنیاد مسکن در این زمینه اشاره کرد و گفت: خدمت بنیاد مسکن در مناطق اسیبدیده از سیل و زلزله ارزنده بوده است و در سفر اخیر به کرمانشاه و بازدید از روستای زلزلهزدهای که دوباره ساخته شده است، خوشحالی مردم این روستا را دیدیم که با چهرهای بشاش شعار تشکر سر میدادند.
رئیس جمهور با اشاره به روحیه، ایثار و صبر و مقاومت مردم در مقابل سختیها، خاطر نشان کرد: صبر و مقاومت و همدلی است که میتواند کشور را در برابر انواع توطئهها بیمه کند. اگر دشمنان ملت ایران و استقلال کشور حس کنند که ما یکپارچه هستیم و برای هم فداکاری میکنیم، نمیتوانند به اهدافشان برسند.
روحانی افزود: دنیا در سیل اخیر دید که ملت ایران اعم از مرد و زن، پیر و جوان، امدادگر، ارتشی، سپاهی، بسیجی و همه و همه آمدند و به آسیبدیدگان کمک کردند.
رئیس جمهور خاطر نشان کرد: سیل اخیر مشکلات و آسیبهای زیادی داشت، اما در کنار آن یک رحمت الهی بود به طوری که در عرض ۴۰ روز ۳۲ میلیارد متر مکعب آب وارد سدها و تالابهای کشور شد و این نعمت بزرگ خداوند است که باید آن را شکرگزار باشیم، البته خساراتی هم این سیل به جا گذاشت که باید جبران کنیم.
روحانی افزود: این وحدت، اتحاد و همدلی، نمایش بزرگی ملت ما به جهانیان است. همین که کمیته امداد و سازمان بهزیستی کنار هم فعالیت میکنند و برادر هم هستند این روحیه ارزشمند است.
رئیس جمهور با بیان اینکه باید بچههای تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی را فرزندان خود بدانیم، گفت: در خدمت به این عزیزان احساس ما باید خدمت به فرزندان خودمان باشد که اگر با این احساس وارد شویم، مردم هم به ما کمک میکنند و در کنار ما خواهند بود.
روحانی افزود: اینکه امسال به رغم مشکلات براساس آمارهای ارائه شده از سوی رئیس کمیته امداد، کمکهای مردمی بیش از ۳۲ درصد افزایش داشته بسیار خوب است. مردم ما کریم و مهربان هستند و اساس ماه رمضان هم همین کمک کردن و همراهی است که یکی از آثار این ماه پربرکت است.
رئیس جمهور با بیان اینکه در شبهای ماه مبارک رمضان، دعا مستجاب میشود و درهای رحمت خدا در این ماه به سوی بندگان گشودهتر میشود، گفت: امیدوارم خداوند به همه ما توفیق دهد در این خدمت بزرگ و خیر جمعی در کنار همدیگر باشیم.
روحانی در پایان سخنان خود، با اشاره به درخواست رئیس کمیته امداد برای اختصاص یک بسته حمایتی به افراد تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی در ماه رمضان، گفت: دستور میدهم یک بسته غذایی به همه عزیزان در کمیته امداد و بهزیستی در این ماه مبارک داده شود.
رئیس جمهور پس از سخنرانی در جمع مددجویان کمیته امداد خمینی (ره) و سازمان بهزیستی در یک فضای صمیمی، روزه اولین روزه ماه رمضان خود را پس از اقامه نماز در جمع فرزندان تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی افطار کرد.
مهندس فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در این مراسم با قدردانی از حمایتهای همه جانبه دولت از کمیته امداد امام خمینی (ره)، گفت: امروز با همه مجموعه دولت روابط بسیار خوبی داریم و همراهی و حمایت دولت نسبت به کمیته امداد کامل بوده است.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) خاطر نشان کرد: اعتبار سال گذشته کمیته امداد تقریباً به طور کامل پرداخت شده و از لحاظ پرداخت بودجه کمیته امداد و سازمان بهزیستی جزو اولویتهای اولویت بودهاند.
وی اظهار داشت: اعتباری که در خصوص اشتغال برای کمیته امداد در نظر گرفته شده بود، با همراهی بانکها حتی بیشتر از آن پرداخت شده است و این نشاندهنده همراهی کامل بانکها با این مجموعه میباشد.
مهندس فتاح خاطر نشان کرد: در سال گذشته از محل تبصره ۱۴ که در دولت تدبیر و امید به منظور رفع فقر مطلق راهاندازی شده حدود ۷ هزار میلیارد تومان و امسال بیش از ۸ هزار میلیارد تومان پرداخت شده است.
همچنین قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور نیز با قدردانی از حمایتها و همراهی دولت، اظهار داشت: رویکرد سازمان بهزیستی بعد از انقلاب از نگهداری صرف به مراقبت و توانمندسازی تبدیل شده است و در این راستا اقدامات گسترده و متنوعی انجام انجام گرفته است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه شفافیت و حمایت از نخبگان تحت پوشش سازمان بهزیستی، اظهار داشت: سازمان بهزیستی نسبت به ارتقا و رشد و توانمندسازی فرزندان تحت پوشش اهتمام ویژهای دارد.
ارسال نظر