معاون فرهنگی و تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران:
شناخت امام زمان(عج) زمینهسازی برای ظهور است
معاون فرهنگی و تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران گفت: شناخت امام عصر(عج) زمینهسازی برای ظهور ایشان است.
به گزارش عاشورا به نقل از حوزه معصومه ظهیری در گفت و گو با خبرنگار در سالروز جانسوز شهادت امام حسن عسکری(ع) و آغاز امامت امام زمان(ع) اظهار داشت: باید معرفت و علم نسبت به امام عصر(عج) حاصل شود تا غم نبود امام به شناخت درست از ایشان و زمینه سازی حکومت عدل مهدوی تبدیل شود.
وی افزود: در حدیثی از پیامبر اسلام(ص) آمده است که هر کس بمیرد و امام زمانش را نشناخته باشد، به مرگ جاهلی مرده است.
معاون فرهنگی و تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران ادامه داد: برگزاری جشن امامت امام زمان(عج) اقرار به وجود و معرفی بیشتر ایشان و امید به ظهورشان است.
وی تاکید کرد: روزی جهان به بالندگی و بلوغ و تقاضای فریادرسی امام عصر(عج) می رسد و پر از قسط و عدل می شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه امام حسن عسکری(ع) فرزندش امام عصر(عج) را به شیعیان خاص معرفی کردند؛ گفت: وعده به دنیا آمدن این امام معصوم را پیامبر اسلام و سایر امامان معصوم(ع) عنوان کردند و امام حسن عسکری(ع) نشانه هایی از فرزندش باقی گذاشتند.
وی گفت: امام عسکری(ع) به علت خفقان حکومت بنی عباس فرزندش را پنهانی به دنیا آوردند و آن را با قرائن و شواهد به شیعیان خاص نشان دادند.
ظهیری بیان داشت: امام یازدهم شیعیان در محله عسکر تحت نظارت حکومت زندگی می کرد از این رو برای حفظ جان امام عصر(عج) مجبور بود ایشان را از نظرها پنهان کند تا آخرین منجی بشریت جهان را به عدل و داد برساند.
وی با اشاره به اینکه امام عسکری(ع) در دوران امامت خویش فعالیت های فرهنگی، علمی و سیاسی بسیاری انجام داد گفت: این امام جز جوانترین امامان معصوم است که دوره امامت ایشان ۶سال به طول انجامید.
معاون فرهنگی و تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران ابراز داشت: در دوره این امام معصوم شبهات بسیاری مطرح بود و دسترسی به امام به خاطر خفقان حکومت بسیار سخت بود از این رو اگر شخصی به امام مراجعه می کرد دستگیر می شد.
وی خاطر نشان کرد: امام از طریق نمایندگان با مردم و شیعیان ارتباط برقرار می کرد و پاسخگوی سوالات و شبهات آنها بود به گونه ای که در تاریخ نقل شده است امام جواب نامه مردم اهواز را داخل نی قرار داد بدون اینکه به حمل کننده آن چیزی بگوید تا از طریق این بی اطلاعی جان این شخص را نجات دهد.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه امام عسکری در جهت حفظ جان شیعیان و برطرف کردن عقاید نادرست تلاش کردند گفت: امام ضمن اینکه پاسخگوی شبهات و سوالات بود افراد را از عقاید باطلشان باز می گرداند و در مسیر الهی هدایت می کرد.
وی گفت: نقل شده است که «یعقوب بن اسحاق کندی» فیلسوف عرب در عصر خود، دست به تألیف کتابی در باب تناقضات قرآن زد که با سوالی از امام نه تنها قانع شد و از عقاید خود بازگشت بلکه این کتاب را نیز آتش زد.
ظهیری ابراز کرد: امام حسن عسکری (ع) تحت سختترین اشراف اطلاعاتی دستگاه حکومت عباسی قرار داشت، ولی با وجود همه آن فشارها و خفقان سیاسی و اجتماعی شاگردانی تربیت کرده بود که کمک شایانی به نشر معارف اسلامی، شیعی و رفع شبهات شبهه افکنان و پاسخگویی به پرسشگران انجام دادند و در نهایت حکومت حریف بعد علمی و ارتباطات امام نشد و ایشان را در سن ۲۸ سالگی به شهادت رساند و اکنون همه در انتظار فرزند ایشان آخرین منجی عالم بشریت هستیم.
ارسال نظر