قدرت نظامی در رابطه با یک کیفیت است، ما نگفتیم به کسی میخواهیم حمله کنیم، کیفیت موشکهای ما کیفیت دفاعی است.
به گزارش عاشورا: روز گذشته به بهانه نمایش فیلم متفاوت «ماهورا» داریوش ارجمند و مارال فرجاد بازیگران این فیلم به همراه خانواده بوغدار که فیلم ماهورا از زندگی واقعی آنان ساخته شده بود دراین برنامه حضور پیدا کردند. در ابتدای این برنامه علیضیا درباره حال و احوال کنونی سینما سئوالاتی را از مهمانان پرسید و داریوش ارجمند درپاسخ به این سئوال گفت:
هزارپا هزار تا پا دارد و افراد دیگری که فیلم میسازنند دوتا پا دارند. من از ابتدا آدم کیفیتی بودم نه کمیتی؛ البته دنیای ما دنیای کمیت است. هر کسی که ماشینش گرانتر است محترمتر است، هر کسی که ویلایش بزرگتر است محترمتر است. هر کسی که پول در جیبش بیشتر است محترمتر است. هرکی زمین بیشتر دارد محترمتر است، هر کسی حساب بانکیاش چاقتر است محترمتر است. این مسئله مربوط به ایران نیست همه جهان چنین است.
این آقای ترامپ چرا اینقدر پارس میکند؟ واسه اینکه در جیبش پول است و پولدار است. دنیای ما دنیای کمیتهاست دنیای کیفیت نیست. سرزمین من دارای یک فرهنگ کیفیتی است، یکی مرد جنگی به از صد هزار. الان گردن کلفتهای عربده کش جهان فقط کمیتهایشان مینازند به کیفیتشان نمینازند. به کیفیتشان نمیتوانند بنازند. مبارزهاشان هم فقط با کمیتهای دیگران است. یعنی ما در کمیت قدرت نظامی برزگ شدیم با ما شروع به مبارزه کردند.
اما نمیدانند این قدرت نظامی در رابطه با یک کیفیت است، ما نگفتیم به کسی میخواهیم حمله کنیم، کیفیت موشکهای ما کیفیت دفاعی است. منتها این فرهنگ یک جوری جا افتاده است.
من در سینما با فروش فرهنگ مخالف هستم. با فروش شرف مخالف هستم. با فروش وجدان مخالف هستم. با فروش اخلاق مخالف هستم. شما با فروش چیزهایی که من گفتم مخالفی؟ (خطاب به مجری برنامه علی ضیاء)
بیشتر بخوانید:
وقتی شما صحنههایی در فیلمت بگذاری که مردم را بکشانی به سینما اخلاقگرا نیستی. بهرهمندی از نقطه ضعف تماشاچی ها و چیزی که امکان حضور در جامعه نیست شما روی پرده عظیم نشانش میدهی، خب مردم هجوم میآورند ولی من کسانی را دیدم که پس از تماشای چنین فیلمهایی با خجالت از سینما همراه زن و فرزندشان از سینما بیرون آمدند. شما این چیزها را نشنیدهای یا نیستی در جامعه که بشنوی؟(خطاب به علی ضیاء)
طنز را معنی کنید. طنز معنیاش این نیست که دستم را بکنم در جیب شلوار یک نفر دیگر و بگویم کلید را برای من دربیاور. اینها طنز نیست.در ادامه این گفتوگو علی ضیا اشاره میکند شما دارید به فیلم هزار پا تیکه میاندازید. در ادامه ارجمند اشاره کرد:" هر فیلمی که بخواهد با اخلاق جامعه من بازی کند، کیفیت فرهنگی جامعه من را پایین بیاورد من با آن مبارزه خواهم کرد." من با چهل میلیارد فروش چه کار میتوانم بکنم؟ من کاری نمیتوانم بکنم. من حقوقم یک میلیون و خردهای است. من که نمیتوانم با آنها بجنگم.در ادامه علی ضیا از ارجمند میپرسد که اگر به شما پیشنهاد حضور در چنین آثاری شوید بازی نمیکنید؟
ارسال نظر