مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت با اشاره به راهاندازی سامانه تشرف برای واگذاری یا دریافت اولویت حج تمتع گفت: تاکنون بیش از ۱۳ هزار انتقال و واگذاری اولویت حج تمتع از طریق این سامانه انجام گرفته است.
به گزارش عاشورا به نقل از خبرگزاری فارس، محمد تقی قادری مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت درباره سامانههای نقل و انتقال اولویت حج تمتع و فراخوان بروز رسانی اطلاعات ودیعهگذاران حج تمتع اظهار داشت: از اردیبهشت سال جاری سامانه تشرف راهاندازی شده است تا کسانی که قصد واگذاری یا دریافت اولویت حج تمتع را دارند به آن مراجعه کنند.
وی افزود: در گذشته خلا در این رابطه وجود داشت، چرا که برخی افراد بنا به دلایلی قصد واگذاری اولویت حج تمتع خود را داشتند و از طرفی برخی افراد مستطیع نیز درخواست دریافت اولویت حج تمتع را داشتند. اما یک سامانه جامع، متمرکز و تحت نظارت سازمان وجود نداشت که این افراد را به هم وصل کند و در برخی موارد افراد سودجو و دلال نیز در این حوزه حضور مییافتند. خوشبختانه با راهاندازی سامانه تشرف شاهد یک نظم و انسجام برای واگذاری و دریافت اولویت های حج تمتع هستیم.
مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه سامانه تشرف به نوعی ارتباط دوسویه واگذارکنندگان و متقاضیان، مستقیما بدون واسطه افراد سودجود و دلال را برقرار میکند، گفت: متقاضیان«واگذرکنندگان و دریافت کنندگان اولویت حج تمتع» ابتدا با مراجعه به درگاه اینترنتی ذکر شده به ثبت اطلاعات و درخواست خود میپردازند و سپس بعد از احراز هویت و تأیید مراحل، به یکی از دفاتر خدمات زیارتی معرفی میشوند تا کارهای واگذاری قبوض ودیعه گذاری حج تمتع صورت گیرد.
قادری با اشاره به راهاندازی سامانه نقل و انتقال اولویت حج تمتع در سال ۹۸ گفت: هیچ نقل و انتقالی بدون مراجعه به سامانه تشرف و طی کردن مراحل پیش بینی شده انجام نمیگیرد و واگذارکنندگان و دریافت کنندگان اولویت نیز از مراجعه به افراد واسطهگر و خرید و فروش به صورت وکالتی پرهیز کنند، چراکه تنها ملاک واگذاری و دریافت اولویت، سامانه ذکر شده خواهد بود. از ابتدای راه اندازی سامانه تشرف تاکنون بیش از ۱۳ هزار انتقال و واگذاری اولویت حج تمتع انجام گرفته است.
مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت درباره فراخوان تکمیل اطلاعات دارندگان قبض ودیعهگذاری حج تمتع نیز توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: فراخوان تکمیل اطلاعات که باید از سوی ودیعهگذاران انجام شود، به منظور بروزرسانی اطلاعات و ارتباط دو سویه با آنان، برای برنامههای کوتاه مدت و بلند مدت حج تمتع و تخصیص سهمیه به استانها برای اعزام و سایر امور اجرایی خواهد بود.
وی با بیان اینکه به منظور سهولت متقاضیان درگاه اینترنتی رزرو طراحی شده تا افراد هرچه سریعتر به آن مراجعه داشته باشند، به لزوم بروزرسانی اطلاعات ودیعهگذاران حج تمتع اشاره کرد و افزود: اعزام، برنامهریزیها و حتی واگذاری اولویت حج تمتع در سامانه تشرف نیز منوط به حضور در فراخوان تکمیل اطلاعات است.
مدیرکل فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در نوبت تشرف به حج تمتع قرار دارند، افزود: سامانه طراحی شده فقط برای افرادی که در اولویت تشرف قرار دارند طراحی نشده و ضروری است تا همه دارندگان قبوض ودیعهگذاری حج تمتع به آن مراجعه کنند.
انتهای پیام/
ارسال نظر