مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: شاخصهای سرک (۱۰ درصد) و کسری (۵۰۰ کیلوگرم) برای هر کامیون در سامانه بازارگاه تعریف شده است.
به گزارش تیتر عاشورا به نقل از خبرگزاری مهر : فرهاد مشیرغفاری، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تخصیص سهمیه نهادههای دامی در سامانه بازارگاه بر اساس میزان عرضه، نوع فعالیت پرورشی، آمار جمعیت دام و طیور و شاخصهای فنی تغذیهای انجام میپذیرد گفت: به طور طبیعی نهادهها به برخی واحدهای تولیدی کمتر از ۱۰ تن تخصیص مییابد که به منظور تسهیل در فرآیند خرید و حمل اینگونه محمولهها از مبادی ورودی این امکان در سامانه فراهم شده که ذینفعان از طریق تشکل مربوطه و در قالب خرید به صورت پکیج (مجموع نهادههای تخصیصی چند واحد تولیدی) نسبت به خرید و حمل سهمیه تخصیصی خود اقدام کنند.
وی اضافه کرد: به منظور ایجاد تناسب بیشتر بین میزان خرید و تناژ محمولههای ارسالی از بنادر کشور، شاخصهای سرک (۱۰ درصد) و کسری (۵۰۰ کیلوگرم) برای هر کامیون در سامانه بازارگاه تعریف شده است و بیشتر از این ارقام قابل ثبت در سامانه نیست ضمن اینکه فروشندگان نهادههای دامی موظف به رعایت آن هستند.
مشیرغفاری توضیح داد: چون بار کامیون ۱۵ تنی با لودر درون کامیون ریخته میشود اگر از ۱۰ درصد این ۱۵ تن بیشتر بار بزند یا بیش از ۵۰۰ کیلوگرم کسری داشته باشد تا تعیین تکلیف، قابل تسویه در سامانه بازارگاه نخواهد بود و این اقدام به منظور جلوگیری از تخلفات احتمالی انجام شده است.
این مقام مسئول تاکید کرد: برای رفع مشکل عدم امکان ثبت بارنامههای خارج از شاخصهای بالا که ناشی از عدم توجه برخی واردکنندگان به وجود آمده، هماهنگیهای لازم با بانک کشاورزی به عنوان طراح و پشتیبان سامانه بازارگاه انجام شده است.
تعهدنامه کارخانجات خوراک آماده، تهیه شد
مشیرغفاری در ادامه افزود: هم اکنون و در فاز اول امکان تخصیص نهادهها به کارخانجات خوراک طیور مهیا شده و ظرف چند روز آینده نهاده برای این واحدها در سامانه بازارگاه به صورت تنخواه بارگذاری میشود، در راستای توسعه تولید و مصرف کنسانتره دامی، تاکنون طی چند مرحله سهمیه نهادههای دامی (جو، ذرت و کنجاله سویا) برای تولید کنسانتره مورد نیاز دامداران روستایی و عشایری به سازمان جهاد کشاورزی استانها اختصاص یافته است.
وی اضافه کرد: پس از تخصیص سهمیه نهادهها به کارخانجات خوراک طیور، محصول نهایی با نظارت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان از طریق تشکلهای مربوطه بین مرغداران با قیمتهای مصوب توزیع میشود.
این مقام مسئول افزود برای کارخانجات تعهدنامهای توسط واحد حقوقی وزارت جهاد کشاورزی تهیه شده است که به بانک کشاورزی ارسال میشود تا به وسیله بانک در سامانه بارگذاری و با تکمیل این تعهدنامه توسط کارخانجات، کار نهایی میشود.
پایان پیام/
ارسال نظر