ادعای جدید بایدن درباره حملات سایبری

خبرگزاری رویترز گزارش داد جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا هنگام بازدید از اداره اطلاعات ملی در مک لین ویرجینیا مدعی شد درصورتی که آمریکا هدف حمله سایبری بزرگی قرار بگیرد، امکان وقوع جنگ واقعی وجود دارد.

 به گزارش عاشورا نیوز به نقل از خبرگزاری ایرنا،خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد بایدن با ابراز نگرانی از حملات اخیر سایبری از جمله باج افزاری مدعی شد اگر ما وارد یک جنگ تمام عیار با یک قدرت بزرگ شویم، دلیلش حمله سایبری خواهد بود.
بر اساس این گزارش، بایدن همچنین ادعا کرد روسیه در تلاش برای تاثیرگذاری در انتخابات میان دوره ای سال ۲۰۲۲ ، اطلاعات گمراه کننده منتشر می کند.
رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد که پوتین مشکل واقعی دارد. او اقتصادی را در دست دارد که فقط سلاح هسته ای دارد. او می داند که در دردسر واقعی است که به نظر من، این امر حتی او را خطرناک تر می کند.
بر اساس این گزارش، آمریکا در پاییز ۲۰۲۲ انتخابات میاندوره ای برگزار می کند که در آن تمام کرسی های مجلس نمایندگان و یک سوم کرسی های سنا به رای گذاشته می شود.
اظهارات بایدن علیه روسیه در حالی است که سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه به تازگی گفته است: غرب با طرح اتهامات اثبات نشده در موضوع ناوالنی و دیگر موضوعات علیه روسیه به دنبال متزلزل کردن ثبات سیاست داخلی در کشور در آستانه انتخابات است.
به گزارش ریانووستی، لاوروف گفته است: غرب تلاش می کند کمربند بی ثباتی را در استانه انتخابات ما در اطراف روسیه بخصوص از طریق بلاروس و مولداوی ایجاد کند و احتمال دارد که ناظران بین المللی عوامل تحت تاثیر قرار دادن انتخابات در روسیه باشند.

حمله اخیر هکرها به ۲۰۰ شرکت آمریکایی، تبعات و پیامدهای ناگواری برای اقتصاد آمریکا داشته است.در پی این حملات ، رئیس جمهوری آمریکا در تماس تلفنی با ولادیمیر پوتین همتای روس خود گفته بود انتظار داریم، دولت روسیه کاری در زمینه حملات سایبری علیه آمریکا انجام دهد.
بایدن درباره تماس تلفنی خود با پوتین به خبرنگاران گفته بود به صراحت گفتم ایالات متحده انتظار دارد، زمانی که عملیات سایبری از خاک او انجام می‌شود، حتی اگر دولت روسیه هم مسئول نباشد، وقتی اطلاعات کافی درباره آن به او می‌دهیم، کاری در این‌ زمینه انجام دهد.

بایدن و ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه ۱۶ ژوئن در ژنو درباره حملات سایبری گفتگو کرده بودند.
علاوه بر روسیه، آمریکا چین را نیز متهم به حفاظت از هکرهای سایبری کرده و گفته بود کشورش در حال انجام تحقیقات قبل از انجام اقدامات مقابله ای است.
این در حالی است که در میانه این تنش ها، وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا با وانگ ایی وزیر امور خارجه چین در تیانجین دیدار کرد که وزیر خارجه چین سه خط قرمز را برای مدیریت موثر اختلافات و جلوگیری از خارج شدن از کنترل روابط چین و ایالات متحده ترسیم کرده بود.

شبکه خبری سی ان ان پیش از این در گزارشی عنوان کرد: آمریکا با اپیدمی حملات سایبری باج افزاری مواجه است و شمار این حمله ها طی یکسال گذشته به بیش از هزاران مورد رسیده است. بطوریکه در سال گذشته میلادی بنابر تخمین کارشناسان، حداقل ۱۵هزار حمله سایبری باج افزاری علیه زیرساخت های آمریکا رخ داده است.​

 

ارسال نظر